מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> גלילות פרגית עוף ממולאות תרד ובטטה

גלילות פרגית עוף ממולאות תרד ובטטה

גלילות פרגית עוף ממולאות תרד ובטטה

תיאור המתכון

חגיגת מתכוני עוף יצירתיים וטעימים של השף אייל פינקשלטיין, מקייטרינג "como" .

מרכיבים

אופן ההכנה

את התרד מאדים במעט שמן זית כ 5 דקות.
את הבטטה מבשלים בתנור מתובלת במעט שמן זית מלח ופלפל ב180 מעלות ל15 דקות
לוקחים את המילוי ומניחים במרכז הסטייק . מגלגלים ומהדקים את הפרגית לצורת רול הדוק ומניחים על משטח האפייה. מתבלים ומזלפים מהצ'ילי המתוק. אופים בתנור ב1800 מעלות ל20 דקות. חותכים את הרול לפרוסות דקות ומגישים.