טרטר טונה אדומה עם יין וחרדל
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות שף אביב משה עבור יקבי רמת הגולן
מרכיבים
- מתחת, סלטון המורכב מ:
- חצי ראש ג'וליינים של אייסברג
- 12 עלי אנדיב ג'וליינים
- 4 חופנים של כרוב אדום ג'וליינים חתוך דק
- 4 כפות גרגירי רימון
- 16 עלי פטרוזיליה מופרדים
- צרור בצל ירוק (רק החלק הירוק) פרוס לטבעות
- תיבול של מלח ושמן זית בטעם אישי
- כל זה מתובל בוויניגרט חרדל :
- 50 גרם דבש
- 50 גרם חרדל
- כפית בצל סגול קצוץ
- 40 גרם מים
- 120 גרם שמן
- 45 גרם חומץ ביין לבן
- לערבב הכל ביחד למעט השמן, להוסיף את השמן בזילוף עדין
- לסיום גרניש(קישוט)של טורטייה מטוגן וציפס מעליי זעתר