מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> גולאב ג'אמון - ממתק הודי

גולאב ג'אמון - ממתק הודי

גולאב ג'אמון - ממתק הודי

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לגולאב ג'אמון - ממתק הודי ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

במעבד מזון מכניסים את אבקת החלב, הקמח, אבקת האפייה, חצי מכמות ההל וכפית אחת
של סוכר. לוחצים בפולסים קצרים כדי שיתערבב. מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבב עד שהתערובת נראית כמו פירורי לחם. תוך כדי שהמערבל עובד מוסיפים את היוגורט בזרם דק וממשיכים עד שמקבלים בצק עגול וקצת דביק. אם הוא יותר מדיי דביק אפשר להוסיף עוד אבקת חלב. אם ידיים רטובות יוצרים מהבצק 20 חתיכות ומגלגלים אותם לעיגול אחיד ויפה (העיגול לא צריך להיות גדול מדיי כי זה עוד יתנפח). מטגנים את העיגולים בשמן עמוק אך לא רותח מדיי למס' שניות, עד שהעיגולים תופסים צבע יפה וזהוב. מוציאים אותם מהשמן ושמים במסננת. בינתיים מכינים את הרוטב. אפשר להכין רוטב פשוט של מי סוכר (ממוססים סוכר במים רותחים), אפשר להוסיף דבש ולערבב עד שהוא גם מתמוסס. ואפשר להוסיף לרוטב גם 3-4 שערות זעפרן. כשהרוטב חם מוסיפים לו את הכדורים עד שהם מתנפחים ונראים כמו סופגניות קטנות ששוחות ברוטב. רצוי לעשות זאת 5 דקות לפני ההגשה ולא הרבה זמן מראש.

המתכון באדיבות
מסעדת אננדה כל הארץ, תל אביב הצג טלפון