מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > רקוט קרומפלי - באדיבות מסעדת בודפשט

רקוט קרומפלי - באדיבות מסעדת בודפשט

רקוט קרומפלי - באדיבות מסעדת בודפשט

תיאור המתכון

מתכון פשוט במרכיביו ומדהים בטעמו. שילוב מנצח של מצרכים בסיסיים. לא כשר אך קשה לוותר...
באדיבות ג'ורג' קמני ממס עדת בודפשט

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים את התפו''א בקליפתם כ- 30 דקות
מבשלים את הביצים לביצים קשות כ- 15 דקות
לצנן מעט
לקלף את הביצים ואת התפו''א
לחתוך לפרוסות בעובי של 1/2 ס''מ
לסדר בתבנית משומנת מעט - רצוי לזרות מעט פירורי לחם על התבנית המשומנת
לסדר שכבה של תפו''א, מעליה שכבה של נקניק ומעליה שכבה לא צפופה של ביצים, כ 3-4 שכבות

לערבב מרגרינה מומסת (אפשר להמיס במיקרו כדקה) עם שמנת חמוצה, אבקת מרק, חרדל, מלח, פלפל. את התערובת לפזר מעל השכבות שבתבנית. לנענע מעט את התבנית כדי שהמטבל יספג בין כל המרכיבים.
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לכ-35 דקות.
מסירים את נייר הכסף ומשחימים כ-6-10 דקות


קישורים:
מסעדת בודפשט
המתכון באדיבות
,