מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> כבד אווז ברוטב תאנים לט"ו בשבט

כבד אווז ברוטב תאנים לט"ו בשבט

כבד אווז ברוטב תאנים לט"ו בשבט

תיאור המתכון

לרגל ט"ו בשבט, שף קוני הרץ מרשת המסעדות הדרום אמריקאיות, "קאזה דו ברזיל", מגלה את המתכון הסודי לכבד אווז ברוטב תאנים.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה לרוטב:
מערבבים את כל הרכיבים בסיר קטן ומביאים לרתיחה, לאחר מכן מצמצמים מעט.

אופן ההכנה למנה:
קולים את הג'בטה.
צורבים את כבד האווז למידת העשייה הרצויה ויוצקים את הרוטב מעל.
מניחים את כבד האווז עם הרוטב על הג'בטה ומגישים.