Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> נזיד שעועית ובשר בקר בטעם מעושן
ראצ'ה אירועים

נזיד שעועית ובשר בקר בטעם מעושן

נזיד שעועית ובשר בקר בטעם מעושן

תיאור המתכון

ניחוחות של חורף מהבילים עם שף עדי שוורץ

מרכיבים

אופן ההכנה

בסיר כבד עמוק מטגנים את קוביות חזה האווז במעט שמן ומוסיפים את הנקניקיות חתוכות לפרוסות .
מטגנים כ2-3 דקות מכל צד.
מטגנים את קוביות הבשר עד ל"סגירה" מכל הכיוונים.
מוסיפים את הירקות לפי הסדר הבא: בצל,שורשים,גזר,פלפלים ושום.
מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לטגן עוד כדקה, מוסיפים את הפפריקה ועלי הדפנה ואת יתרת התבלינים.
מוסיפים את השעועית הלבנה.
מכסים בנוזל/ציר בשר ל3/4 גובה , מביאים לרתיחה ומנמיכם את האש .
מבשלים כשעה או עד שהבשר מתרכך, מתבלים במלח פלפל ופפריקה חריפה, מוסיפים נוזלים במידת הצורך.
מבשלים עוד כ-1/2 שעה טועמים ומשלימים טעמים.

המתכון באדיבות
חנות לגעת באוכל לישנסקי 9, ראשון לציון הצג טלפון
במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלאירועים מרגשים בתל אביב, עד 120 איש. כשר. מסעדת ראצ'ה