Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> גלילי חצילים ממולאים בשר טלה ברוטב קרם עגבניות

גלילי חצילים ממולאים בשר טלה ברוטב קרם עגבניות

גלילי חצילים ממולאים בשר טלה ברוטב קרם עגבניות

תיאור המתכון

ניחוחות של חורף מהבילים עם שף עדי שוורץ

מרכיבים

אופן ההכנה

מיבשים את פרוסות החצילים ומטגנים בשמן עמוק.
למעוניינים ניתן להבריש את החצילים בשמן זית ולכנס לתנור בחום 220 מעלות עד הזהבה. ומצננים.
מכינים את המלית: במחבת מטגנים את הבצל הקצוץ עם שמן זית עד הזהבה, מצננים, ומערבבים עם הבשר הטחון , מוסיפים את הכוסברה, פרוסות הלחם המסוננות קצוצה בסכין דקיק,שום כתוש ואת הרימונים או צימוקי האוכמניות.
מאחדים יחד את חומרי המלית, בקערית קטנה מערבבים את הביצה עם מעט מים והתבלינים ומוסיפים לתערובת הבשר, מאחדים יחד , יוצרים קציצת דוגמא, מטגנים ומשלימים טעמים.
מניחים לתערובת לנוח כ 20 דקות.
בסיר כבד מטגנים בשמן זית את שיני השום הקצוצים עד הזהבה,מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים קלות , מוסיפים את קוביות העגבניות, מוסיפים ציר בקר/מים ומתבלים.
מגלגלים את פרוסות החציל עם הבשר הטחון.
בסיר מסדרים שכבת פלחי תפוחי אדמה ומעל מסדרים את גלילי החצילים ומעל את הרוטב כך מסדרים את כל הגלילים בעדינות.
מוסיפים את הפלפלים החריפים החצויות וכמו כן את רצועות הפלפלים המתוקים שהושרו במים חמים.
מביאים לרתיחה ומנמיכם את הלהבה וממשיכים לבשל כשעה.

המתכון באדיבות
חנות לגעת באוכל לישנסקי 9, ראשון לציון הצג טלפון