Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פולנטה שורשים וקבנוס טלה
ההמבורגר של רק בשר

פולנטה שורשים וקבנוס טלה

פולנטה שורשים וקבנוס טלה

תיאור המתכון

מתכון נהדר לפולנטה, מאכל איטלקי העשוי מקמח תירס, בליווי קבנוס טלה צרוב במחבת ומעט שמנת חמוצה, באדיבות השף אורן וייס. מריחים כבר את איטליה?

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנה:
• בסיר מטגנים את הירקות בשמן זית, מרתיחים את החלב והשמנת (או את התחליפים), מוסיפים את הפולנטה תוך כדי בחישה. מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה עד שהפולנטה נפרדת מדפנות הסיר. מומלץ להגיש עם מעט חמאה, שמנת חמוצה ובצל ירוק.
• אופציה נוספת: בסיום בישול הפולנטה, להעביר את התוכן לתבנית אינגליש קייק ולקרר. אחרי הקירור לחתוך פרוסות ולצרוב במחבת עם מעט שמן זית, להגיש עם שמנת חמוצה ובצל ירוק.
• את הקבנוס טלה צורבים במחבת פסים ומגישים לצד הפולנטה.


המתכון באדיבות
בית ספר לבישול ספייסס קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל אביב הצג טלפון
אירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדהלאירועים מרגשים בתל אביב, עד 120 איש. כשר. מסעדת ראצ'ה