Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> גלילות ופל ממולאות בקרם תותים עם רוטב קיווי

גלילות ופל ממולאות בקרם תותים עם רוטב קיווי

גלילות ופל ממולאות בקרם תותים עם רוטב קיווי

תיאור המתכון

מתכון חגיגי לארוחה בחג ט"ו בשבט
מאת אלי פרץ- שף הבית של חברת "אוכל ביתי ניר עציון"

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מרסקים או חותכים את התותים דק.
2.מקציפים את השמנת ותוך כדי הקצפה מוספים את הסוכר והמלח בהדרגתיות. (הערה: המלח נותן דגש לשמנת).
3.לאחר שהקצפת מוכנה מבליעים את מחית התותים בקיפול לתוך הקצפת. וממלאים בשק זילוף לתוך הגלילות הקנויות.

לרוטב:

1.שמים בסיר על אש נמוכה את הקיווי, הסוכר והליקר ו – 2 יח' ציפורן, מערבבים ומביאים לרתיחה עד שמסמיך את עצמו.
2.אפשר להגיש את הגלילית עם רוטב חם או קר.

B2