Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> עגבניה במילוי סלט יווני עם קוביות אורגנו

עגבניה במילוי סלט יווני עם קוביות אורגנו

עגבניה במילוי סלט יווני עם קוביות אורגנו

תיאור המתכון

מאת השף אמיר מרקוביץ', שף הבית של דורות

מרכיבים

אופן ההכנה

1 לוקחים 4 עגבניות, חותכים לרוחב את החלק העליון ומוציאים את הפנים בעזרת כפית.

2. את שתי העגבניות הנותרות, המלפפונים, הבצל, הגבינה והזיתים חותכים לקוביות קטנות ומניחים בקערה.

3. מערבבים הכול עם שמן זית, מיץ לימון, שלוש קוביות האורגנו, מלח ופלפל.

4. ממלאים את ארבע העגבניות בתערובת, מניחים מעל את החלק העליון של העגבנייה ומגישים.