מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סלט סלק אדום

סלט סלק אדום

תיאור המתכון

את הסלק יש להרתיח כשעה או עד לריכוך, לקרר, לקלוף ולגרד במרגדת גסה.
להוסיף 3 כפות סויה, 1 כפית סוכר, כפית מלח, כפית כמון, 2 שיני שום כתושות.
לערבב היטב ולצנן

תגובות

  1. סלט סלק אדום דפי ליברמן (18/12/2005 19:00:00)
    כמה סלק?
    (שאר הרכיבים מופיעים עם כמויות)
  2. מוצלח וטעים מאוד ג'ולי (16/03/2007 14:14:00)
  3. דפי, חצי טון סלק, זה אלמנטרי, לא צריך לרשום אייל (08/03/2008 15:11:00)