סופלה ערמונים
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: 40 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
הישר מבית היוצר של מסעדת מארי אנטואנט- קינוח מדהים, מקורי ומלא בויטמין C. את הדיאטה כדאי להתחיל רק למחרת!
מרכיבים
- מרכיבים:
- 240 גרם חלבונים
- 70 גרם אבקת סוכר
- 500 גרם גבינת מסקרפונה
- 50 גרם סוכר חום
- 50 cc רום
- 2 ביצים
- 660 גרם מחית ערמונים
- 100 גרם קמח
אופן ההכנה
אופן הכנה:
בקערה אחת מקציפים את החלבונים ואבקת סוכר עד לקבלת קצף אחיד ולא קשה.
בקערה נפרדת מערבבים את המסקרפונה, סוכר, רום והביצים עד לקבלת מסה אחידה. מוסיפים למסה את הקמח והערמונים ומערבבים שוב.
לאחר מכן מאחדים בין שתי המסות ומקפלים אותן יחד עד לקבלת מסה אחידה.
מעבירים את המסות לצלוחיות אישיות משומנות חסינות אש ואופים כ- 10 דקות בחום של 200 מעלות.
המתכון באדיבות
|
מסעדת מארי אנטואנט
הברזל 7, רמת החייל, תל אביב
הצג טלפון
03-6482999
|