מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סופלה ערמונים

סופלה ערמונים

תיאור המתכון

הישר מבית היוצר של מסעדת מארי אנטואנט- קינוח מדהים, מקורי ומלא בויטמין C. את הדיאטה כדאי להתחיל רק למחרת!

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנה:
בקערה אחת מקציפים את החלבונים ואבקת סוכר עד לקבלת קצף אחיד ולא קשה.
בקערה נפרדת מערבבים את המסקרפונה, סוכר, רום והביצים עד לקבלת מסה אחידה. מוסיפים למסה את הקמח והערמונים ומערבבים שוב.
לאחר מכן מאחדים בין שתי המסות ומקפלים אותן יחד עד לקבלת מסה אחידה.
מעבירים את המסות לצלוחיות אישיות משומנות חסינות אש ואופים כ- 10 דקות בחום של 200 מעלות.

המתכון באדיבות
מסעדת מארי אנטואנט הברזל 7, רמת החייל, תל אביב הצג טלפון