Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> שקדים קלויים עם צ'ילי, זעתר ומלח ים

שקדים קלויים עם צ'ילי, זעתר ומלח ים

שקדים קלויים עם צ'ילי, זעתר ומלח ים

תיאור המתכון

מתוך הספר "יערות הכרמל - סיפור אהבה". התירוץ שלכם לא להפסיק לנשנש את המנה הזאת הוא העובדה שכולה מורכבת מנוגדי חמצון. מה לא עושים בשביל הבריאות. אנחנו מגישים אותם בחרוטי נייר, כמו בדוכני רחוב. אתם יכולים גם להניח על צלוחית.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את השקדים ומטגנים דקה-שתיים, מוסיפים את הצ'ילי,
הפפריקה והזעתר ומטגנים עד לקבלת גוון חום.
2. מצננים על נייר סופג, מוסיפים מלח גס ומנשנשים.

תגובות

  1. עדיף לשים את הסילאן של קיבוץ כנרת שני (15/09/2010 12:58:00)
    טעים פי כמה, המושבה זה סתם חיקוי עלוב...