מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק בטטה, ערמונים, ירקות שורש ושמן אגוזים

מרק בטטה, ערמונים, ירקות שורש ושמן אגוזים

מרק בטטה, ערמונים, ירקות שורש ושמן אגוזים

תיאור המתכון

מרק בטטות עשיר וקטיפתי, שמחמם את הלב ואת הבטן... מבחר ירקות שורש ו- 2 טיפות שמן אגוזים, יזכירו לכם מיד שהחורף כבר הגיע!

מרכיבים

אופן ההכנה

את הבטטות והערמונים מבשלים במים רותחים עד לריכוך. מסננים ומוסיפים ציר עוף או שמנת (על פי הטעם), מלח, פלפל, דבש וג'ינג'ר. מעבירים את המרכיבים לטחינה במעבד מזון.
מסדרים את ירקות השורש בתבנית, מתבלים במלח, פלפל ורוזמרין. מכניסים לתנור לכחצי שעה בחום של 200 מעלות.

בהגשה: מוזגים מרק בטטה בצלחות מרק, מוסיפים כף גדושה של ירקות שורש ומטפטפים 2-3 טיפות שמן אגוזים.

המתכון באדיבות
מסעדת קימל אירועים השחר 6, תל אביב הצג טלפון