מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> חמין ערמונים בוכרי

חמין ערמונים בוכרי

חמין ערמונים בוכרי

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לחמין ערמונים בוכרי ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

להכנת החמין משתמשים בסיר טפלון גדול ועמוק.
מטגנים בסיר עם שמן את עצמות הכבש או הבקר למשך כחמש דקות. מוציאים את הבשר מהסיר ומטגנים בו את הבצל והגזר עד להשחמת הבצל. מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לטגן כעשר דקות.
מוסיפים לסיר את עצמות הבשר, עגבניות, אורז, גרידת תפוז, תפוחי האדמה, ערמונים, ביצים ציר עוף עד לכיסוי כל המרכיבים בסיר (חשוב מאוד להשאיר לפחות שליש מהחלק העליון של הסיר ריק). מתבלים במלח, פלפל ופפריקה מתוקה. מביאים את הסיר לרתיחה (בזמן הרתיחה לא מערבבים את הסיר). לאחר רתיחה מלאה מעבירים את הסיר לפלטת בישול למשך לילה שלם.

המתכון באדיבות
מסעדת דרך המשי שהם 1, רמת גן הצג טלפון