מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עוגת גזר

עוגת גזר

תיאור המתכון

מתכון הבית
עוגת גזר מחחממת לחורף שהיא גם טעימה, גם בריאה וגם מצוינת לאירוח וכל החבילה הזו קלה מאוד להכנה ואפילו מיקסר לא צריך

מרכיבים

אופן ההכנה

במטרפת יד מערבבים את השמן הסוכר והביצים. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה. בשלב זה התערובת קצת קשה לעירבוב. מוסיפים את הגזרים המגוררים והתבלינים ומערבבים היטב. מוסיפים לעירבוב קצר את האגוזים והצימוקים.

והסוד - אופים כשעה בחום נמוך 150 מעלות בלבד, כדי שהגזר יפריש את המיצים שלו ויעבור חיבור עם שאר החומרים.

אפשר לצפות בגבינת שמנת מעורבת באבקת סוכר ווניל או סתם לקשט באבקת סוכר ולהתענג על הרכות והבריאות.

המתכון באדיבות
בית קפה קפה בסטודיו אזור תעשיה 3, בית נקופה הצג טלפון

תגובות

  1. עוגת גזר ברוך גל (15/09/2011 11:53:00)
    רצוןי לציין זמן אפיה במיוחד כאשר גובה החום בתנור שונה מהרגיל.
    תודה