מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

דג ים בכבישה קרה

דג ים בכבישה קרה

תיאור המתכון

דג מלוח כפי שמעולם לא היכרתם, בליווי פרוסות ארטישוק, זוקיני ותיבול מדויק. מתכון שהוא חגיגה, מבית היוצר של השף ליאור חפצדי.

מרכיבים

אופן ההכנה

לאחר ניקוי הדג יש לשפוך את כל המלח הגס ולצפות את הדג מלמעלה ומלמטה. להשהות למשך 50 דקות. לאחר מכן יש לשטוף את הדג במי קרח ולפרוס לפרוסות.
לערבב את המירין, מי הסוכר והחומץ ולצקת על הזוקיני.
להניח על צלחת את הארטישוקים הפרוסים והדג כבוש
לגלגל את הזוקיני ולהניח ליד כל דג.
לפזר בצלחת את זרעי העגבנייה והזיתים, לתבל במעט מלח, מיץ לימון ושמן זית ולהניח את עלי הכוסברה על כל חומרי המנה.

המתכון באדיבות
מסעדת קנלה שלומציון המלכה 8, מרכז העיר, ירושלים הצג טלפון