סלט פילה טונה מעושנת עם אבוקדו ופלחי תפוז
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון של השפית איילת אור, באדיבות חברת טונה סטארקיסט
מרכיבים
- 1 קופסא פילה טונה מעושנת, מסונן חתוך לקוביות
- 1 אבוקדו בשל אך מוצק, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ על 2 ס"מ
- פלחי תפוז מתפוז אחד
- 2 כפות בוטנים קלויים מלוחים קצוצים
- חופן עלי בייבי טריים שטופים
- 3 כפות שמן זית
- 3 כפות מיץ תפוז טרי
- מעט מלח
- 1 כף קצח לקישוט
אופן ההכנה
בקערת עירבוב להניח את כל המרכיבים מלבד שמן הזית והלימון, חשוב לערבב בעדינות (לא למעוך), לתבל ולהניח בקערה הגשה.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- צמחוני
- כשר