המבורגר על השדרה
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
שף עידו אורן- ביסטרו "רוטשילד'ס קיצ'ן"
מרכיבים
- 350 גרם שפונדרה טרי
- 650 גרם צוואר בקר טרי
- 20 גרם קטשופ
- 30 מ"ל מים מינרלים
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
1.טוחנים את הבשר
2.מערבבים את הקטשופ עם המים, המלח והפלפל
3.לשים את הבשר תוך הוספת המים עם הקטשופ, עד שהבשר מתחבר היטב
4.צרים 5 קציצות ומטגנים אותן
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת רוטשילד'ס קיטשן
שד' רוטשילד 73, תל אביב
הצג טלפון
03-5257171
|