מרנג וניל

מרנג וניל

תיאור המתכון

מי מאיתנו לא אוהב נשיקות? לפניכם מתכון יחודי של הקונדיטורית ליאת גבאי לקצפיות מרנג קטנטנות ונהדרות, שמומלצות גם לטבילה בשוקולד. אכן חטא מתוק...

מרכיבים

אופן ההכנה

מקציפים את החלבונים במיקסר במהירות גבוהה, מוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב ומפסיקים את פעולת המיקסר.
מוסיפים את אבקת הסוכר והוניל בתנועות קיפול.
מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומזלפים את הקצף בעזרת שקית זילוף או בכפית.
אופים בחום נמוך של 90 מעלות כשעתיים, עד לייבוש מלא.

אם רוצים אפשר לטבול את קצוות המרנגים בשוקולד מומס עם מעט שמן (כדי לדלל את השוקולד) להניח על מגש ותוך מספר דקות השוקולד יתקשה בטמפרטורת החדר.

המתכון באדיבות
מסעדת חטאים מתוקים החר"ש 8, רמת השרון הצג טלפון