Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> רוטב ערמונים ומרסלה - "מבשלים חוויה"

רוטב ערמונים ומרסלה - "מבשלים חוויה"

רוטב ערמונים ומרסלה - "מבשלים חוויה"

תיאור המתכון

המתכון באדיבות השף יניב גור אריה - "מבשלים חוויה"
רוטב עשיר וחורפי, מתקתק ונפלא ההולם מאוד כבד עוף או אווז, סטייקים של סינטה, פילה או עגל חלב, וחזות של עוף, אווז, ברווז או מולרד.


מרכיבים

אופן ההכנה

1. מטגנים קלות את הערמונים בשמן אגוזי לוז עד שנוצר ניחוח נעים, מוסיפים סוכר ומבשלים כשתי דקות להתקרמלות קלה.
2.
מוסיפים מרסלה ומרתיחים עד שרוב היין מתאדה, מוסיפים דמי גלאס ומצמצמים עד שמתקבלת כוס אחת של רוטב במרקם סירופי, טורפים פנימה את הדבש ומסירים מהאש.

תגובות

  1. דמי גלאס? נו באמת ... רונן (14/02/2013 18:30:00)