פילה מושט ברוטב מרוקני
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
הנסיכה המרוקאית: תבשיל דג מושט קל ומהיר להכנה, לכל אירוע או סתם לאמצע השבוע.
מרכיבים
- 6 פילה מושט (80 גר' כל אחד)
- 3 בצל לבן
- 3 עגבניות
- 1 ראש שום כתוש
- כוסברה
- רסק עגבניות
אופן ההכנה
לקצוץ את הירקות קטן.
לבשל הבצל, העגבניות והשום יחד ולהוסיף את הרסק.
לתבל במלח, פלפל וכוסברה.
להכניס את פילה המושט, בשמן זית, לתנור בחום 180 מעלות ל- 10 דק'.
לשפוך את הרוטב מעל.
המתכון באדיבות
|
מסעדת מרבד הקסמים
המלך ג'ורג' 42, ירושלים
הצג טלפון
02-6223312/4
|