מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

קוזה הדרים

קוזה הדרים

תיאור המתכון

אפריטיף מרענן עם ארומה נפלאה לאוהבי ההדרים.

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מלא כוס לואבול בקרח כתוש
2.הוסף 1.5 מנות קוזה ג'יאלה.
3.ערבב קלות
4.הוסף מספר טיפות מיץ מהתפוז.
5.קשט בסליל לימון ותפוז

תגובות

  1. פידבק מני (27/10/2008 22:05:00)
    אפשר גם ללא הטוויסט של התפוז

    PAGAZ
  2. תודה על המתכון גונן (31/10/2008 01:57:00)
    קוקטייל עם טעמים ישראלים גרידא
  3. אחלה משקה טעים מאוד אבי והבה (05/11/2008 23:15:00)
  4. מה בסיס האלכוהול של הליקר? ףף (14/11/2008 23:52:00)
  5. אחרי בדיקה.. אורי גרזון (21/11/2008 10:21:00)
    בסיס האלכוהול הוא סלק סוכר
  6. קוזה ג'יאלה ירדן בארי (13/03/2009 08:45:00)
    פשוט וקל להכנה עם טעם נהדר

    בחתונת הכסף שנערכה לא מזמן הגשנו את הקוקטייל לאורחים וקיבלנו מחמאות

    שווה

  7. היה לי מ א ו ד טעים תודההה איילת (12/10/2009 21:22:00)