Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> גפילטע פיש של רותי קרניאל

גפילטע פיש של רותי קרניאל

גפילטע פיש של רותי קרניאל

תיאור המתכון

של רותי קרניאל

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנה:
בקערת המיקסר לערבב את הדג הטחון עם יתרת החומרים. לערבב
כ- 5 עד 10 דקות. צריך להתקבל מירקם "קרמי".
חומרים לציר:
בצל פרוס
סלק פרוס
6 גזרים פרוסים
3 עלי דפנה
מים
הכנה:
בתחתית סיר גדול לפזר את הירקות הפרוסים.
להכין ביד רטוב קציצות בצורה אליפטית. אם רוצים עוטפים כל קציצה בעור בשוליים. להחליק ביד רטובה לסיר את הקציצות אחת ליד השניה , ואז גם מעל. לפזר את עלה הדפנה מעל ולכסות במים,כמעט כיסויי מלא.להביא לרתיחה,לכפות ולהנמיך את האש.אם מתאדים המים להוסיף כל פעם מים רותחים.
לבשל 3 שעות.

המתכון באדיבות
בית ספר לבישול ספייסס קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל אביב הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש