ראש השנה: חזה עוף בגריל ברוטב צאטני, רוטב תפוח דבש ורימונים
מסעדת 'ניו יורק ניו יורק' הרצלייה פיתוח
18/09/2008
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מיוחד לראש השנה
מרכיבים
- 250 ג' חזה עוף עשוי בגריל
- 1 רימון
- 3 כפות דבש
- 4 בצלים פרוסים
- 2 שיני שום
- 1/2 פלפל חריף
- 1 כף גרגרי כוסברה
- 2 ק''ג תפוחים (חתוכים לקוביות)
- 1 ק''ג סוכר
- 1 סלרי
- 1 בצל ירוק
- 1/2 1 ליטר מים או ציר עוף
אופן ההכנה
חותכים דק את השום , הצ'ילי, הסלרי והבצל הירוק
מוסיפים את הבצל , זרעי הכוסברה קוביות התפוח, הדבש והסוכר
מערבבים הכול ביחד עם המים
מבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך (ריבתי)
מומלץ להגיש חם או פושר על גבי חזה עוף צלוי בגריל
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת ניו יורק ניו יורק
משכית 32, בית מרכזים, הרצליה פיתוח
הצג טלפון
09-9542014
|
תגובות
-
מה לעשות עם הרימון שבמתכון?
יוסי
(09/09/2010 09:34:00)
1. לא כתוב מה לעשות עם הרימון שמופיע במרכיבי המתכון. לבשל אותו עם התפוחים והסוכר? לצרף אותו בסוף במתכון באיזה צורה??? מה עושים????
2. במתכונים מסודרים מקובל שסדר המרכיבים מופיע בתאימות לסדר השימוש בהם בביצוע המתכון. כאן יש בלגן ורשלנות.