מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ראש השנה: חזה עוף בגריל ברוטב צאטני, רוטב תפוח דבש ורימונים

ראש השנה: חזה עוף בגריל ברוטב צאטני, רוטב תפוח דבש ורימונים

ראש השנה: חזה עוף בגריל ברוטב צאטני, רוטב תפוח דבש ורימונים

תיאור המתכון

מיוחד לראש השנה

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים דק את השום , הצ'ילי, הסלרי והבצל הירוק
מוסיפים את הבצל , זרעי הכוסברה קוביות התפוח, הדבש והסוכר
מערבבים הכול ביחד עם המים
מבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך (ריבתי)

מומלץ להגיש חם או פושר על גבי חזה עוף צלוי בגריל

המתכון באדיבות
מסעדת ניו יורק ניו יורק משכית 32, בית מרכזים, הרצליה פיתוח הצג טלפון

תגובות

  1. מה לעשות עם הרימון שבמתכון? יוסי (09/09/2010 09:34:00)
    1. לא כתוב מה לעשות עם הרימון שמופיע במרכיבי המתכון. לבשל אותו עם התפוחים והסוכר? לצרף אותו בסוף במתכון באיזה צורה??? מה עושים????
    2. במתכונים מסודרים מקובל שסדר המרכיבים מופיע בתאימות לסדר השימוש בהם בביצוע המתכון. כאן יש בלגן ורשלנות.