Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > ראש השנה: עוגת דבש ותפוחים
גליאנו פירנצה בגליל

ראש השנה: עוגת דבש ותפוחים

ראש השנה: עוגת דבש ותפוחים

תיאור המתכון

באדיבות שף קונדיטור ברי סייג – מסעדת טאטי

מרכיבים

אופן ההכנה

בקערת המיקסר מקציפים חמאה, סוכר וחלמונים לקצף חזק.
מוסיפים דבש ושמנת חמוצה ומערבבים. מוסיפים את כל הקמח והתבלינים ומערבבים היטב ולבסוף מוסיפים את התפוחים המבושלים והתה ומערבבים היטב.
יוצקים לשתי תבניות עגולות קוטר 22 ס''מ, מפזרים מעל תפוחים חתוכים למניפות ומניחים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ 45 דקות.

המתכון באדיבות
מסעדת טאטי לופט אברהם גירון 3, יהוד הצג טלפון הזמן שולחן

תגובות

  1. חלבונים דבי (15/09/2009 14:36:00)
    מה עושים עם החלבונים?
במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהאירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדרין