Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> קרם ערמונים ושוקולד לבן - "מבשלים חוויה"

קרם ערמונים ושוקולד לבן - "מבשלים חוויה"

קרם ערמונים ושוקולד לבן - "מבשלים חוויה"

תיאור המתכון

המתכון באדיבות השף יניב גור אריה - ''מבשלים חוויה''

מרכיבים

אופן ההכנה

לקרם ערמונים:
1. מבשלים ערמונים, מקל וניל וחלב כחצי שעה, עד שרוב החלב נספג בערמונים, מעבירים למעבד מזון (עם מקל הוניל) וטוחנים למחית חלקה.
2. מוסיפים את הסוכר ומבשלים תוך ערבוב כמה דקות עד שהסוכר נמס והתערובת מסמיכה מעט.
3. מצננים היטב. מקציפים את השמנת לקצפת יציבה, מאחדים תערובות וזולפים לתוך כוסות ויסקי (''אולד פשן'') או מרטיני עד חצי הגובה.

לקרם שוקולד לבן:
1 מרתיחים שמנת, מסירים מהאש, מוסיפים שוקולד ומערבבים עד שנמס, מצננים היטב.
2 מקציפים לקצפת יציבה, מוסיפים את המסקרפונה וזולפים מעל קרם הערמונים עד שפת הכוס, מקשטים בפולי הקקאו.