Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > ראש השנה: סלט בורגול ים תיכוני של דודה מרי

ראש השנה: סלט בורגול ים תיכוני של דודה מרי

ראש השנה: סלט בורגול ים תיכוני של דודה מרי

תיאור המתכון

לקראת עונת החגים הקרבה ובאה, להלן מבחר מתכונים של מנות איכותיות ומפנקות, המבוססות על מזונות בעלי ערך גליקמי נמוך (מתחת ל GI55). היוזמה למתכונים, שחוברו על ידי שפים ובשלנים מרחבי העולם, שהמשותף להם הוא האהבה לאוכל וכן היותם סוכרתיים - הינה של חברת נובו נורדיסק העולמית, המובילה בתחום הטיפולים לסוכרת

סלט בורגול ים תיכוני של דודה מרי
מחבר: בזיל דנו, ארה''ב
מספר קלוריות למנה: 322

מרכיבים

אופן ההכנה

1.לשים את הבורגול, מים ,שמן זית ומלח במחבת טפלון ולהביא לרתיחה על אש בינונית
2.להפחית את האש, לכסות את המחבת ולהמשיך לבשל 15-20 דקות עד שהגרגרים מתרככים
3.להסיר מהאש, להעביר לקערה ולצנן מעט
4.לחתוך את גרגרי התירס מהקלח ולהפרידם
5.לאחר שהבורגול התקרר, לערבב אותו עם שאר המרכיבים
6.לצנן ולהגיש