ראש השנה: סלט כרוב אדום עם תפוז ואגוזי מלך
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
לקראת עונת החגים הקרבה ובאה, להלן מבחר מתכונים של מנות איכותיות ומפנקות, המבוססות על מזונות בעלי ערך גליקמי נמוך (מתחת ל GI55). היוזמה למתכונים, שחוברו על ידי שפים ובשלנים מרחבי העולם, שהמשותף להם הוא האהבה לאוכל וכן היותם סוכרתיים - הינה של חברת נובו נורדיסק העולמית, המובילה בתחום הטיפולים לסוכרת.
סלט כרוב אדום עם תפוז ואגוזי מלך
מחבר: ויקי מונרו, בריטניה
מספר קלוריות למנה: 284
מרכיבים
- 500 גרם כרוב אדום חתוך דק
- 3 תפוזים ללא קליפה וציפה חתוכים לפרוסות אופקיות
- 1 אבוקדו חתוך לפרוסות
- 4 בצלים ירוקים, פרוסים באלכסון
- 35 גרם חצאי אגוזי מלך
- רוטב:
- 1 כף שמן זית
- 1 כף חומץ בלסמי
- 2 כפות מיץ תפוזים
- 1 כפית גרגרי חרדל
- 1/2 כפית שום טחון
אופן ההכנה
1.לערבב את מרכיבי הסלט בקערה גדולה
2.לערבב את מרכיבי הרוטב
3.להוסיף א הרוטב לסלט ולערבב
4.להגיש!