מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> טארט פטריות וגבינת עיזים בקרם אספרסו

טארט פטריות וגבינת עיזים בקרם אספרסו

טארט פטריות וגבינת עיזים בקרם אספרסו

תיאור המתכון

מגדל של פטריות ממולאות בגבינת עזים, ברוטב של שמנת ואספרסו - מנה שהיא חגיגה לעיניים ולחיך, באדיבות השף דודו קרדיטור. מריחים כבר את שבועות?

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את כל מרכיבי המילוי ומתבלים בפלפל ומעט מאוד מלח.
מורידים בזהירות את רגלי הפטריות ושומרים לרוטב.
ממלאים 6 פטריות במלית גבינה, מניחים פטריה בלי מילוי בתחתית ועליה שתי פטריות עם המילוי כלפי מטה.
ממשיכים אותו דבר עם שאר הפטריות ואופים את שלושת המגדלים ב- 200 מעלות כ- 5 דקות.
בזמן שהפטריות בתנור מטגנים כדקה בחמאה את רגלי הפטריות, ומוסיפים חלב, שמנת וטימין מרתיחים ומורידים מהאש, מוסיפים מלח ,פלפל, סוכר ואספרסו, מערבבים בבלנדר יד ויוצקים על הפטריות.
מניחים עיגול בצק ליד כל מגדל ומגישים מיד.

המתכון באדיבות
מסעדת מאטצ' בוקס תש''ח 11 (על בני ברית, פינת מנחם בגין), אשדוד הצג טלפון