חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
מסעדות אילתמסעדות לאירועיםפרויקט מטיילים
הסקר שבועי
סושי:


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > חריימה מרוקאי – נסיכת הנילוס

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

חריימה מרוקאי – נסיכת הנילוס

  • מתאים ל: 6
  • זמן הכנה: 45 דקות
  • רמת מיומנות: קל

תיאור המתכון

באדיבות השף טל כהן ל"טיב טעם"

מרכיבים

  • 1 ק“ג דג נסיכת הנילוס פרוס לפרוסות
  • 1 ק“ג עגבניות טריות חתוכות לקוביות גסות
  • 1/2 ק“ג פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
  • 4 בצלים גדולים קצוצים
  • 10 שיני שום שלמות
  • 3-4 פלפלים אדומים חריפים מיובשים
  • 1 צרור כוסברה טרייה קצוצה
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 2 כפות סוכר
  • מלח / פלפל
  • 1 לימון גדול פרוס דק

חריימה מרוקאי – נסיכת הנילוס
אופן ההכנה

1.מטגנים את הבצל השום ומחצית מעשבי התיבול בסיר רחב למשך 10 דקות.
2.מוסיפים את יתר החומרים למעט הדג ומבשלים כ-30 דקות נוספות.
3.מוסיפים 1 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
4.מסדרים את הדגים בתוך הסיר הרחב ומבשלים כ-20 דקות נוספות.

הערות

הצעת הגשה:
על מצע של קוסקוס או פירה.


כשר
המתכון באדיבות
מסעדת טיב טעם
אבא אחימאיר 27 , תל אביב





תגובות
  1. הלימון מקלקל
    נורית  (05/04/2010 23:32:00)
    בישלתי לפי המתכון אבל הלימון הפרוס המוכנס לתבשיל קילקל אותו ונתן לו טעם מריר. חבל.. נהרסה לי המנה לחג. מומלץ ללא פר וסות הלימון.

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏