ראש השנה: כבדי עוף צלויים על מצע קרוסטיני עם קוביות מנגו ודבש תמרים
- מתאים ל: 3-4 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות השף טל כהן ל''טיב טעם''
מרכיבים
- 400 גרם כבד עוף
- 1 ג'בטה חתוכה לפרוסות דקות וצלויה בתנור
- 4 שיני שום פרוסות דק
- 2 מנגו טרי חתוך לקוביות קטנות
- חבילה של עלי רוקט
- 1 גזר חתוך לקוביות קטנות
- שמן זית לצליית הכבדים על המחבת
- 1/4 צנצנת קטנה של דבש תמרים (''סילאן'')
- מלח ים אטלנטי
- פלפל שחור גרוס עדין
אופן ההכנה
שמים את שמן הזית במחבת וצולים את כבדי העוף ופרוסות השום עד שהכבד מקבל גוון אפרפר. ממליחים ומפלפלים.
בקערה מניחים את יתר המוצרים ומערבבים, מוסיפים את כבדי העוף, מערבבים שוב ומניחים על הקרוסטיני.
הערות
הצעת הגשה:
בצלחת מלבנית מניחים בטור מספר קרוסטינים ומעל מניחים את הכבדים והפרי, מעטרים בעלעלי רוקט ומזליפים דבש תמרים מעל...
בתיאבון!
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
המתכון באדיבות
|
מסעדת טיב טעם
אבא אחימאיר 27, תל אביב
הצג טלפון
03-6424386
|