Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> פאי שוקולד – ערמונים על קדאיפ - ''מבשלים חוויה''

פאי שוקולד – ערמונים על קדאיפ - ''מבשלים חוויה''

פאי שוקולד – ערמונים על קדאיפ - ''מבשלים חוויה''

תיאור המתכון

המתכון באדיבות השף - יניב גור אריה - ''מבשלים חוויה''

מרכיבים

אופן ההכנה

לקדאיפ:
1. מערבבים היטב את כל המרכיבים
2. מרפדים תבניות אישיות (תחתית ודפנות) ואופים בחום של 180 מעלות, כ- 10 דקות, עד הזהבה.
3. מצננים קלות ומחלצים מהתבנית.

לערמונים:
1. מביאים לרתיחה מים ודבש, מוסיפים ערמונים ומבשלים 2 דקות.
2. מכבים להבה ומצננים בתוך הסירופ.

לקרם:
1. ממיסים בבן מארי (סיר כפול) שוקולד וחמאת קקאו.
2. מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב.
3. מאחדים את התערובות, מעבירים לשק זילוף ומצננים היטב.

להגשה:
1. בתוך קלתית הקדאיפ מפזרים כמה פרוסות ערמונים בדבש.
2. מזלפים מעל מקרם השוקולד, מפזרים מעל עוד ערמונים עם מעט מהסירופ.



קישורים:
לאתר ''מבשלים חוויה''
המתכון באדיבות
מסעדת שי עשהאל- מבשלים חוויה כל הארץ!, כפר רות הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש