מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> מתכונים טו באב: לבבות פרפה שוקולד עם פירות יער ברוטב שוקולד לבן חם

מתכונים טו באב: לבבות פרפה שוקולד עם פירות יער ברוטב שוקולד לבן חם

מתכונים טו באב: לבבות פרפה שוקולד עם פירות יער ברוטב שוקולד לבן חם

תיאור המתכון

מעדן קפוא ומענג את החיך בסוף הארוחה,
לסיום הארוחה..חמוץ מתוק

המתכון פשוט להכנב ומומלץ להצטייד בתבניות סיליקון בקורת לבבות קטנים.

מרכיבים

אופן ההכנה

בתבניות סיליקון בצורת לבבות מטביעים פירות יער בטעמים שאתם אוהבים (פטל, אוכמניות וכו'..)
מקציפים את השמנת המתוקה עם וניל ומי ורדים לקצפת רכה ומוסיפים את ה4 חלמונים בהדרגה.
בינתיים ממיסים את השוקולד המריר ולאחר ההמסה מוסיפים למיקסר ואת הכל שופכים לתוך תבניות הסיליקון ומקפיאים.
לפני ההגשה מרתיחים שמנת ומורידים מהאש ושופכים שוקולד לבן ומערבבים עד לקבלת קרם חלק.
מגישים קרם חם עם המוס הקפוא ומזלגונים קטנים וטובלים את הלבבות בשוקולד הלבן.

המתכון באדיבות
מסעדת פיתויים רחל אמנו 5, ירושלים הצג טלפון