מתכונים טו באב: לבבות פרפה שוקולד עם פירות יער ברוטב שוקולד לבן חם
דפנה ברוך שפית פיתויים
13/08/2008
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מעדן קפוא ומענג את החיך בסוף הארוחה,
לסיום הארוחה..חמוץ מתוק
המתכון פשוט להכנב ומומלץ להצטייד בתבניות סיליקון בקורת לבבות קטנים.
מרכיבים
- 350 גרם שוקולד מריר
- 4 חלמונים
- 450 מל' שמנת מתוקה
- 1 כפית תמצית וניל אמיתית
- 1 כפית מי ורדים (לא חובה)
- 50 גרם פירות יער טריים/קפואים
- לקישוט והגשה:
- 50 מל' שמנת מתוקה
- 50 מל' שוקולד לבן
אופן ההכנה
בתבניות סיליקון בצורת לבבות מטביעים פירות יער בטעמים שאתם אוהבים (פטל, אוכמניות וכו'..)
מקציפים את השמנת המתוקה עם וניל ומי ורדים לקצפת רכה ומוסיפים את ה4 חלמונים בהדרגה.
בינתיים ממיסים את השוקולד המריר ולאחר ההמסה מוסיפים למיקסר ואת הכל שופכים לתוך תבניות הסיליקון ומקפיאים.
לפני ההגשה מרתיחים שמנת ומורידים מהאש ושופכים שוקולד לבן ומערבבים עד לקבלת קרם חלק.
מגישים קרם חם עם המוס הקפוא ומזלגונים קטנים וטובלים את הלבבות בשוקולד הלבן.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת פיתויים
רחל אמנו 5, ירושלים
הצג טלפון
02-5662899
|