מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

עוף רוטב

עוף רוטב

תיאור המתכון

כשר (בשרי), מתאים לילדים

מרכיבים

אופן ההכנה

1) שוטפים היטב את הכרעיים. לאחר השטיפה יש להשרותם בלימון ומים ל-10 דקות ולשטוף שנית.

2) חותכים את הבצל דק דק, בתוך מחבט גדולה, מטגנים בשמן חמניות, תחילה את הבצל ולאחריו את הכרעיים עד כדי השחמה, לאחר העוף השחים מעבירים את הכרעיים לכלי אחר וממשיכים בהכנת הרוטב. מכניסים למחבט את השום, מקולף וחתוך, רסק עגבניות, ג'נג'ר, כמון ומרק עוף ובסוף מכניסים חזרה את הכרעיים.
מוסיפים 3,2 כוסות מים רותחים ומבשלים באש גדולה כ-45 דקות. לאחר מכן, יש להנמיך את האש ולבשל על אש קטנה עוד 15 דקות.
בתיאבון

הערות

רצוי לאכול את זה עם אורז