שניצל על האש ותפוח אדמה
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מאוד כל לאחין וגם ברגע האחרון
מרכיבים
- שני קילו חזה עוף פרוס לשניצל פלפל שחור מלח 6 כפות מיונז לייט עם חצי כוס מיים 6 שניי שום קטושים להוסיף להרבב הכל יחד להשהיר חצי שעה ולעשות את הכל על האש להגיש חם לתוספת 10 תפוחי אדמה מקולפים וחתוחים ל4 רבעים לבשל את הכל עד שזה רך עם 2 כפיות שטוחות אבקת מרק עוף שזה כבר מוכן לשפוך את המיים לקטוש 6שיניי שום נוספים עםמלח ומרגרינה להרבב היטב לשפוך על התפוח אדמה להרבב להגיש חם
אופן ההכנה
הכל מפורת עם המצרכים
הערות
יש להגיש שזה חם שלא היה קשה
קישורים:קרית חיים חיפה