מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פוצ'קה

פוצ'קה

תיאור המתכון

פיתה במילוי קרוטוני נקניקייה וגבינת פרמזן, מצופה בביצה מקושקשת ומטוגנת על המחבת

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים מחבת עם לא הרבה שמן, חותכים נקניקיות לקוביות קטנות ומתגנים עד שיתפסו צבע חום(עד שיהיו קצת קרנצ'י).

בזמן שנקניקיות בתבשלות מכינים מקושקשת על צלחת רחבה ומוסיפים לתוכה טיפה פרמזן

אחרי שנקניקיות מוכנות, נותנים לשמן לרדת מהם. עושים פתח קטן בפיתה וממלים אותה בתערובת נקניקיות וגבינת פרמזן. סוגרים אה פיתה ותובלים אותה במקושקשת.

סמים את הפיתה על המחבת על אש בינונית ומתגנים עד לצבע זהב-חום

הערות

אפילו שפיתה התקררה מבחוץ, מבפנים היא עדיין רותחת אורך זמן


קישורים:
פוצ'קה