מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > מרק סרטנים וזעפרן עם שמן אגוזים

מרק סרטנים וזעפרן עם שמן אגוזים

מרק סרטנים וזעפרן עם שמן אגוזים

תיאור המתכון

שף: אמיר מרקוביץ

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה
1.לבשל את הסרטנים בסיר עם המים, הבצל, הגזר והשום במשך כשעתיים.
2.להוציא את הסרטנים מהנוזל ולטחון את הנוזל עם הירקות.
3.להוציא את בשר הסרטנים ולהוסיף למרק.
4.להוסיף את השמנת המתוקה ולהסמיך לתבל במלח, פלפל וזעפרן.
5.למזוג המרק לצלחות מרק ולהוסיף מעט שמן אגוזים לכל צלחת
6.לקשט כל צלחת ברגל של סרטן

המתכון באדיבות
מסעדת פורלין פרישמן 10, תל אביב הצג טלפון