מרק סרטנים וזעפרן עם שמן אגוזים
- מתאים ל: 12 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
שף: אמיר מרקוביץ
מרכיבים
- 1 קג' סרטנים חצויים נקיים
- 4 ליטר מים
- 2 גזרים
- 1 בצל
- 2 שיני שום
- כוס יין לבן
- 1 כוס שמנת מתוקה
- 1גר' זעפרן
- מלח ופלפל לפי הטעם
- שמן אגוזים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.לבשל את הסרטנים בסיר עם המים, הבצל, הגזר והשום במשך כשעתיים.
2.להוציא את הסרטנים מהנוזל ולטחון את הנוזל עם הירקות.
3.להוציא את בשר הסרטנים ולהוסיף למרק.
4.להוסיף את השמנת המתוקה ולהסמיך לתבל במלח, פלפל וזעפרן.
5.למזוג המרק לצלחות מרק ולהוסיף מעט שמן אגוזים לכל צלחת
6.לקשט כל צלחת ברגל של סרטן
המתכון באדיבות
|
מסעדת פורלין
פרישמן 10, תל אביב
הצג טלפון
03-5222664
|