מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> קבב טלה עם ציר טלה מצומצם וטחינה

קבב טלה עם ציר טלה מצומצם וטחינה

קבב טלה עם ציר טלה מצומצם וטחינה

תיאור המתכון

במיוחד ליום העצמאות, מתכון לקבב טלה עסיסי, בסגנון צרפתי עם טוויסט ים תיכוני, הישר מבית היוצר של השף אמיר מרקוביץ' ממסעדת פורלין.

מרכיבים

אופן ההכנה

להכנת הציר: לערבב את הכל יחד בסיר, לכסות במים ולבשל כ-4 שעות על אש נמוכה. לצמצם נוזלים עד לסמיכות הרצויה לרוטב.
לערבב את כל מרכיבי הקבב וליצור מהתערובת קציצות.
לטגן את קבב טלה במחבת עם מעט שמן.
לבזוק מעט ציר טלה מצומצם וטחינה.

המתכון באדיבות
מסעדת פורלין פרישמן 10, תל אביב הצג טלפון