קבב טלה עם ציר טלה מצומצם וטחינה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
במיוחד ליום העצמאות, מתכון לקבב טלה עסיסי, בסגנון צרפתי עם טוויסט ים תיכוני, הישר מבית היוצר של השף אמיר מרקוביץ' ממסעדת פורלין.
מרכיבים
- לקבב:
- חצי קילו בשר טלה טחון
- בצל קצוץ
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- כף קינמון (אבקה)
- כפית כמון
- מלח פלפל
- כף צנוברים
- לציר טלה:
- עצמות טלה
- 2 גזרים
- 1 בצל
- רסק עגבניות
- פטרוזיליה
אופן ההכנה
להכנת הציר: לערבב את הכל יחד בסיר, לכסות במים ולבשל כ-4 שעות על אש נמוכה. לצמצם נוזלים עד לסמיכות הרצויה לרוטב.
לערבב את כל מרכיבי הקבב וליצור מהתערובת קציצות.
לטגן את קבב טלה במחבת עם מעט שמן.
לבזוק מעט ציר טלה מצומצם וטחינה.
המתכון באדיבות
|
מסעדת פורלין
פרישמן 10, תל אביב
הצג טלפון
03-5222664
|