סביצ'ה דניס ושרימפס בשמן אגוזים על מצע טבולה
שף אמיר מרקוביץ
07/07/2008
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסביצ'ה דניס ושרימפס בשמן אגוזים על מצע טבולה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- לסביצ'ה:
- 100 גרם פילה דניס ללא עור
- 100 גרם שרימפס נקי מסוג קריסטל
- חצי כפית שום כתוש
- כף מיץ לימון
- כפית כוסברה קצוצה דק
- 30 גרם נענע קצוצה דק
- כף שמן אגוזים
- כפית מיץ תפוזים
- כפית יין לבן
- מלח ופלפל לפי הטעם
- לטבולה:
- ¾ כוס בורגול
- ¾ כוס מים רותחים
- 50 גרם בצל ירוק קצוץ דק
- ¼ כוס מיץ לימון
- 30 גרם פטרוזליה קצוצה דק
- 3 כפות שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
סביצ'ה: לחתוך את הדניס והשרימפס לרצועות. להוסיף את יתרת המרכיבים ולערבב.להניח במקרר למשך שעה.
טבולה: לערבב את הבורגול עם המים הרותחים ולקרר. להוסיף לבורגול את יתרת המרכיבים
אופן ההגשה: להניח רינג במרכז הצלחת. למלא ¾ מהרינג בטבולה,את הרבע הנותר למלא בסביצ'ה. לעטר מסביב בשמן אגוזים ובחומץ בלסמי
המתכון באדיבות
|
מסעדת פורלין
פרישמן 10, תל אביב
הצג טלפון
03-5222664
|