Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> טרטר טונה אדומה עם מלון וגרגירי חרדל ברוטב פסטו

טרטר טונה אדומה עם מלון וגרגירי חרדל ברוטב פסטו

טרטר טונה אדומה עם מלון וגרגירי חרדל ברוטב פסטו

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטרטר טונה אדומה עם מלון וגרגירי חרדל ברוטב פסטו ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לחתוך את הטונה לקוביות קטנות.
לחתוך את המלון לקוביות קטנות ולערבב בקערה יחד עם הטונה.
להוסיף את הליים, החרדל והפסטו ולערבב יחד.
לתבל במלח ופלפל.
אופן ההגשה: לסדר בצלחת בעזרת רינג עגול, להגיש לצד סלט עלים צעירים.

המתכון באדיבות
מסעדת פורלין פרישמן 10, תל אביב הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש