מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מול מרינייר

מול מרינייר

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למול מרינייר ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

לבשל בסיר את המרכיבים עד לרתיחה
להכניס את המולים לסיר ולכסות
לבשל כ- 3 דקות להוציא לצלחת הגשה
מולים שלא נפתחו בזמן הבישול אין לאכול

הערות

ראשית, בקניית המולים יש לשים כי הם עדיין סוגרים ויש לוודא שריחם עדיין טרי. רצוי לקנות את המולים במקום תחת פיקוח וטרינרי. כדאי מאוד לשים לב להבדל בין מולים טריים ומולים קפואים ולשמור על עקביות בצורת אחסונם- מולים קפואים יש להמשיך ולשמור במקפיא ומולים טריים יש לשמור בקירור ולא בהקפאה. אין לאכול צדפה שנשארה סגורה לאחר הבישול.

המתכון באדיבות
מסעדת פורלין פרישמן 10, תל אביב הצג טלפון