מול מרינייר
שף אמיר מרקוביץ
07/07/2008
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למול מרינייר ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 ק'ג מולים כחולים טריים
- בקבוק יין לבן
- 2 בצלי שאלוט קצוצים
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- שורש סלרי קצוץ - כף
- פלפל שחור
אופן ההכנה
לבשל בסיר את המרכיבים עד לרתיחה
להכניס את המולים לסיר ולכסות
לבשל כ- 3 דקות להוציא לצלחת הגשה
מולים שלא נפתחו בזמן הבישול אין לאכול
הערות
ראשית, בקניית המולים יש לשים כי הם עדיין סוגרים ויש לוודא שריחם עדיין טרי. רצוי לקנות את המולים במקום תחת פיקוח וטרינרי. כדאי מאוד לשים לב להבדל בין מולים טריים ומולים קפואים ולשמור על עקביות בצורת אחסונם- מולים קפואים יש להמשיך ולשמור במקפיא ומולים טריים יש לשמור בקירור ולא בהקפאה. אין לאכול צדפה שנשארה סגורה לאחר הבישול.
המתכון באדיבות
|
מסעדת פורלין
פרישמן 10, תל אביב
הצג טלפון
03-5222664
|