אלו גובי ( כרובית ותפוחי אדמה)
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לאלו גובי ( כרובית ותפוחי אדמה) ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 3 תפוח אדמה חתוך לקוביות של 2 ס''מ
- חצי ראש כרובית מפורקת לפרחים בינוניים
- 1-2 כפית גהי או שמן צמחי
- 1 כפית שום כתוש
- 1 כפית ג'ינג'ר כתוש
- 1/2 כפית זרעי כמון
- 1/2 כפית כורכום
- 1 כפית כוסברה טחונה
- 1 כפית כמון טחון
- 1 כפית צ'ילי חריף טחון
- חצי כוס כוסברה טרייה קצוצה
אופן ההכנה
1.את קוביות תפוחי האדמה מרתיחים בסיר עם מים עד לריכוך ,מסננים ומניחים בצד.
2.במחבת מחממים את הגהי ומוסיפים את זרעי הכמון לקלייה של כדקה לאחריו את השום,ג'ינג'ר לטיגון של עוד כדקה.
3.מוסיפים את פרחי הכרובית ומקפיצים מספר דקות לקבלת פריכות.
4.מוסיפים את כל התבלינים הטחונים וממשיכים בהקפצה (ניתן להוסיף מעט מים ליצירת רוטב) עוד 3-4 דק'.
5.מוסיפים את תפוחי האדמה והכוסברה ומבשלים תוך כדי הקפצה לפיזור הטעמים.
6.מגישים בתוספת צ'אפטי או אורז בסמטי.
המתכון באדיבות
|
מסעדת צ'אטני
החשמונאים 79 , תל אביב
הצג טלפון
077-4990509
|