פטה כבד עוף כפרי

פטה כבד עוף כפרי

תיאור המתכון

לא צריך להרחיק עד לצימר בצפון הארץ בכדי להנות ממנה כפרית ומשובחת של פטה כבד. מומלץ ביותר להתפנק ולהגיש לצד מיני-טוסטים וריבה ביתית!

מרכיבים

אופן ההכנה

מנקים את הכבד מכיס המרה- כדאי שיהיה טרי מאוד.
משרים את הכבד במיץ לימון לשעה, מטגנים את הכבד קלות לדרגת מדיום.
מטגנים את הבצל בנפרד ב- 100 גרם שמן. מקררים, מצננים ומסננים את הבצל.
במעבד מזון טוחנים את הכבד + הבצל, מוסיפים את הקסיס והברנדי וחומרי הטעם.
מוסיפים את החמאה בטמפ' החדר בנגיעות קטנות ועדינות עד ליצירת מרקם חלק ואחיד, מניחים את הבלילה בתבנית אינגליש קייק ומצננים למשך 24 שעות.
רצוי להגיש עם 2 פרוסות לחם קלויות וקונפיטורה ביתית.

המתכון באדיבות
מסעדת פרסקו הרצל 23 , רחובות הצג טלפון

תגובות

  1. צמחוני? יהודה (05/06/2008 12:54:00)
  2. ?!כבד הוא צמחוני פיפי (26/06/2008 13:18:00)
לחם בשר הרצליה אירועים חדש