עוגת גבינה קרה עם דובדבנים בסירופ
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
המתכון באדיבות מיקי שמו, בעל רשת קונדיטוריות "שמו"
רשת 'שמו קונדיטוריה'
חומרים לתבנית בקוטר 24 ס"מ:
מרכיבים
- למלית:
- 2 חלמונים + 1 חלבון
- 1/4 כוס (50 גרם) סוכר
- 1 כפית אבקת ג'לטין
- 1/2 כוס (120 מ"ל) חלב
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
- 1/4 כוס (50 גרם) סוכר, בנוסף
- 1 כף אינסטנט פודינג וניל
- 250 גרם גבינה לבנה 9% שומן
- 1 כוס דובדבני אמרנה מסוננים מהסירופ לקישוט
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מקציפים חלמונים עם חלבון ו- 1/4 כוס סוכר במשך 5 דקות, עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
מפזרים ג'לטין על פני חלב בקערית. מניחים ל-2 דקות. מחממים את הג'לטין התפוח במיקרוגל במשך 10-15 שניות, עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים לקצף הביצים תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה.מקציפים שמנת מתוקה עם 1/4 כוס סוכר וכף אינסטנט וניל לקצפת יציבה בקערת מיקסר נקייה. מוסיפים פנימה גבינה תוך כדי הקצפה איטית, ומקפלים את תערובת הביצים.
מניחים את בסיס הטורט בתבנית ויוצקים מעל את המלית. מעבירים למקרר לשעתיים. מוציאים ומקשטים בדובדבנים (יוצקים מעל מעט מסירופ השימור).
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת שמו
מוריה 30, חיפה
הצג טלפון
04-8104448
|