מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > פילה פורל על מצע של עלי גפן ממולאים בגבינות צאן ברוטב קרם שמנת וזעפרן

פילה פורל על מצע של עלי גפן ממולאים בגבינות צאן ברוטב קרם שמנת וזעפרן

פילה פורל על מצע של עלי גפן ממולאים בגבינות צאן ברוטב קרם שמנת וזעפרן

תיאור המתכון

באדיבות השף סהר רפאל ממסעדת כרמים במושב סגולה

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנה:
לתבל את הפילה בשמן מלח ופלפל ולהניח בצד.
את עלי הגפן חולטים במים חמים למשך חצי דקה ומעבירים למי קרח.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות.
מוסיפים לתערובת שן שום כתושה, מתבלים במלח, פלפל וטימין קצוץ.
מניחים את עלי הגפן על משטח ישר.
במרכז העלה מניחים חצי כף מתערובת הגבינות, מקפלים מהצדדים ומגלגלים.
בתבנית אפייה מניחים נייר פרגמנט.
מניחים על הנייר את הפורל ולצידו מניחים את עלי הגפן הממולאים.
מכניסים לתנור ל – 8 דקות בחום של 180 מעלות.

אופן הכנת הרוטב:
מחממים חמאה במחבת
מוסיפים קורט זעפרן , מעט מלח ופלפל, ענף רוזמרין ושן שום שלמה.
מוסיפים את השמנת למחבת ומצמצמים את הרוטב למשך 4-5 דקות.
יש להוציא את שן השום בתום הבישול.

הערות

אופן הגשה:
בצלחת שטוחה מסדרים 4 יחידות של עלי גפן ממולאים עליהם מניחים את הפילה.
מפזרים פרמז'ן מעל הפילה ובצידי המנה.

המתכון באדיבות
מסעדת כרמים בכניסה למושב , סגולה הצג טלפון