מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > פסטה ואטריות צמחוניים> רביולי במילוי קונפיטורת חצילים ופלפלים קלויים

רביולי במילוי קונפיטורת חצילים ופלפלים קלויים

רביולי במילוי קונפיטורת חצילים ופלפלים קלויים

תיאור המתכון

חגיגה איטלקית אצלכם במטבח - ריבועי רביולי בהכנה עצמית במילוי חצילים ופילפלים טריים קלויים.



מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה

לערבל באמצעות וו לישה במיקסר את חומרי הבצק- יבשים בהתחלה ולהוסיף את כל הנוזלים בהדרגה- להבליע ביצים קודם ואז להוסיף שמן ומים לפי הצורך. לערבל במהירות איטית עד שמתקבל בצק מגובש. לניילן ולתת לו לנוח כחצי שעה בקירור.

בינתיים מתפנים למילוי- מאדים בשמן זית את הבצל הקצוץ על להבה בינונית. מוסיפים את הפפריקה והפלפל בשלב הזה ע''מ שיפתחו הטעמים מקסימלית.

לאחר שהבצל הזהיב ומדיף ריח מתקתק, מוסיפים את שאר המרכיבים ומנמיכים להבה. מערבבים מדי פעם ולאחר בישול של כארבעים דקות מורידים מהאש, מוסיפים מעט מיץ לימון וכוסברה קצוצה. המילוי צריך להיות די יבש, כלומר לבשל עד שאין יותר נוזלים.

מרדדים באמצעות מכונת פסטה ביתית את הבצק- לא להשתמש ביותר מדי קמח, זה הורס את הבצק ואת הגמישות שלו. עדיף לקמח את המשטח והמכונה בלבד ולא את הבצק.

קורצים עיגולים מהבצק, מניחים במרכז מחצית מהעיגולים בערך כפית מהמילוי, וסוגרים בעיגול בצק נוסף. מהדקים היטב. אם הבצק מוצלח אין צורך במים או בהברשת ביצה- הבצק ידבק לעצמו.

מרתיחים מים בסיר עם כף מלח, כשהרביולי מוכנים מבשלים אותם עד שהם צפים למעלה. מוציאים, ומיידית מעבירים למחבת עם הרוטב הרצוי. אני ממליצה לא להאפיל על הטעמים של הרביולי והמילוי ברוטב כבד אלא רק ל''הרטיב'' אותם מעט בשמן זית, שום ומעט יין לבן ואם יש אורגנו טרי- בכלל חגיגה. שלושה קטנטנים כאלו והרוטב מושלם.

בתיאבון

המתכון באדיבות
בית קפה שיפודי ממילא שלומציון 15, ירושלים הצג טלפון