מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> טפטלי (כדורי בשר ברוטב בנוסח רוסי)

טפטלי (כדורי בשר ברוטב בנוסח רוסי)

טפטלי (כדורי בשר ברוטב בנוסח רוסי)

מרכיבים

אופן ההכנה

מגרדים את הבצל ומערבבים היטב את כל המרכיבים עד לקבלת עיסה אחידה. להכין כדורים מן העיסה בגודל של משמש ולטגן אותם במחבת עד להתקשותם מבחוץ (בפנים עדיין מעט רכים).
קוצצים בצל, גמבה וגזר לקוביות בקוטר של כסנטימטר ויחד עם רצועות חזה העוף מטגנים בשמן. מוסיפים מים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהירקות נעשים רכים. מוסיפים עגבניות מרוסקות ומבשלים עוד 7-10 דקות ומוסיפים תבלינים, מלח וסוכר ומבשלים עוד 5 דקות. מנמיכים את האש ומוסיפים את כדורי הבשר המוכנים. מבשלים עוד כ-5 דקות ובתיאבון.