שיפודי פילה בקר על רוזמרין
- מתאים ל: 3 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
הפילה, נתח הבשר המשובח ביותר, חתוך לקוביות לצד עגבניות תמר ורוזמרין... נשמע טוב? זה אכן טוב! מתכון נפלא לארוחת ''על האש'' מושלמת!
מרכיבים
- 300 גרם פילה בקר חתוך לקוביות
- 6 ענפי רוזמרין
- 3 עגבניות תמר
- 2 בצלים
- מלח גס
- שמן זית
אופן ההכנה
לחתוך לקוביות את הפילה כנגד כיוון הסיבים.
להשרות במים את ענפי הרוזמרין כ- 10 דקות.
לשפד את הפילה על הענפים ולשמן במעט שמן זית,
לפזר מעט מלח גס ולצלות על גריל עד למידת צלייה.
לחתוך את הירקות ולצלות אותם גם על גריל.
לסדר על צלחת ולהגיש.
המתכון באדיבות
|
מסעדת סלסה
דרך אם המושבות 94 (מתחם פארק איזורים), פתח תקווה
הצג טלפון
03-9291535
|