מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פרגית בטריאקי

פרגית בטריאקי

תיאור המתכון

באדיבות ביסטרו "לחם יין" ביהוד

מרכיבים

אופן ההכנה

להמיס את הסוכר במים ואז להוסיף את הירקות ולאחר מכן את כל הנוזלים חוץ מהצ'ילי, לבשל במשך כחצי שעה. להוציא את הירקות, להוסיף קורנפלור ואת הצ'ילי ולערבב על האש לעוד כ 15 דקות.

להשחיל 3 חתיכות פרגית על כל שיפוד , כשביניהן מושחל חתיכת בצל ירוק, להניח על הגריל ולמרוח במברשת את הרוטב מכל הכיוונים במשך מספר דקות